Re: Jak vyplnit vzor č.16 a vzor č.11
Každý jednou začíná. Pokud Vám má někdo poslat vzor, musíte poslat e-mailovou adresu /nevěřím ale tomu, že Vám někdo vzor pošle. Každý tam vyplňuje jiné údaje podle skutečnosti/.
Vzor č. 16 - zaměstnanec musí vyplnit osobní údaje, část I. a část II. Dole na straně 2 napíšete rok a podepíšete se do kolonky "za plátce ověril".
Vzor č. 15 /nebo starší 11/ - tam zaměstnanec v oddíle III. doplní, zda žádá o provedení vyúčtování, zda nepobíral jiné příjmy vyšší než 6000,00 za zdaňovací období, zda měl příjmy jen od jednoho plátce, atd.
Ten tiskopis na vyplnění složitý není. Stačí si ho pořádně pročíst a nastudovat zákon - příslušné paragrafy jsou uvedeny přímo v tiskopisu.
Na základě tohoto tiskopisu budete provádět roční zúčtování záloh za rok 2005 a uplatňovat slevy na dani při výpočtu mezd v roce 2006.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2006 9:07
Teprve prvně mám rozdat prohlášení k dani a vůbec nevím co tam mají zaměstnanci doplnit a následně já jako mzdová účetní.Pošle te mi prosím někdo vzor na email.Začínám moc děkuji Míša.