Re: Kolik mám chtít za tuto práci?
O ISO nic moc nevím, ale níže proběhla debata co je stím práce.
Výběrové řízení zakázek si myslím, že je taky dost práce.
A budete míz k sobě ještě nějakou účetní nebo jste hlavní i podhlavní i mzdová?
Jestli jste na vše sama, tak se mi to zná tahy dost málo.
Dovoluji si VÁM odpovědět.
1. je tam účetní mzdová, čili zbývá jen část náplně
2. ISO - je-li získán certifikát, jde pouze o udržování a zdlokonalování stavu, dělal jsem na tom, vím, o čem je řeč
3. plat záleží nejen na náplni práce-povinnostech, ale i na teritoriu, kde firma působí, leckde by to třeba někdo dělal i za méně
4. za An. se omlouvám, zapomněl jsem se podepsat, mám den blbec, ráno auto kolaps, akumulátor mimo provoz, pak házet sníh před garáží, pak jsem sebou fláknul vedle auta na ledu,ještě že jsem se dožil večera a mohl skočit relaxovat na BC.PÁJA
Byl jsem se podívat do zrcadla, vypadá to, že ještě jo, ale s tím dalším, nevím nevím, mládí pryč, důchod nic moc, a navíc jak se říká, všude dobře, doma manželka, takže dodržuji pitný režim, a abych totálně nezblbnul, tak soustavně dále studuji vše nové, co potřebuji a snažím se ráno vstát a neupadnout, dělat vše možné pro své klienty a těšit se z každého nového rána.
pája
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 2. 2006 12:59
Ve stavební firmě mi nabídlo místo hlavní účetní, vést ISO a vypracovávat výběrové řízení stavebních zakázek. Nabízejí mi
17 000. Ve firmě pracuje asi 70 lidí.
Zdá se Vám to přiměřené?