Přiznání k dani z příjmů právn os.PO

• (neregistrovaný)

10. 2. 2006 15:49

Jako záíkladní škola,tedy PO, vyplňujeme i my Přílohu č.1??
    Nepodnikáme,dostáváme pouze dotace. Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 2. 2006 18:18

Lina (neregistrovaný)

Re: Přiznání k dani z příjmů právn os.PO
      xxxxxxxxxxx
      Já ji vyplňuji - podle své předchůdkyně. Taky nepodnikáme.Radši o lejstro víc, ne?

• 11. 2. 2006 18:12

Jitka (neregistrovaný)

A co tam vyplňujete. Já mám pocit,že tam tak maximálně mohu vyplnit odpisy, IČO :-)) a přepočtený počet zaměstnanců. Co tam vyplňujete vy?? Díky moc.
      Podle svého předchůdce jsem vyplnila základní papír,ale k Příloze tahák nemám :-(

• 11. 2. 2006 18:21

Lina (neregistrovaný)

xxxxxxxxxxxxxxx
      Takže příloha č. 1 II.oddílu A.Rozdělení výdajů, ...
      501,502, 511, 512, 513,518,521,524,527,528,549,551
      B. Odpisy (ty mám jenom na řádku 3.), na C neám nic,...
      Vyplňujete přiznání ručně nebo na netu? Já jsem použila z netu v excelu, což Vás dost navede (a jsem za to neskonale vděčná). Nežádali jste náhodou o dotaci ze SIPVZ? Málem mne u toho trefil šlak... ale to odbočuji.

• 14. 2. 2006 11:14

Jitka (neregistrovaný)

Lino moc děkuji. Dokonce se mi podařilo i ztáhnout také Prohlášení do Excelu,kde mě to,jak jste přesně napsala navedlo. Takže to mám konečně z krku :-))
      O dotaci SIPVZ jsme taky žádali. My jsme ale i škola,která školení provozuje musím ještě navíc vystavovat FO pro nás i pro ostatní školy.
      Ještě prosím o radu,kam správně zaúčtovat penále z OSSZ? Můj předchůdce to účtoval na 914 (rez.fond),a já mám pocit,že jsem to v min.škole účtovala na účet 5xx. A teď nevím.Děkuji

• 14. 2. 2006 17:40

Lina (neregistrovaný)

xxxxxxxxxx
      Ha, to se mi ulevilo, že se zadařilo - aby mne zase někdo nespéroval, že si tady svými radami upravuji ego....penále určitě účtuji na 5xx, s čerpáním rezervního fondu zatím nemám žádné zkušenosti a "chytré knížečky" mám v práci - jdu tam až ve čtvrtek, tak když tak pošlu e-maila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).