Zdravím, v minulých letech jsem neprovázal úhradu faktury s bankou a tak mám nyni na 311 zůstatek. Na FÚ mi řekli, že můžu provést opravu a že to není žádný problém. Prosím, poraďte mi souvstažnost. Děkuji Milan
Re: Oprava nesprávného zaúčtování
Hledal a nenašel. Takže to vypadá, že jsme to uhradili v hotovosti, ale neměl jsem k tomu doklad. Nyní mi to tedy zůstává na 311 a z té firmy mi nikdo nevolá, že by to nebylo uhrazené:)
jedna blbá rada, za kterou si nestojím, zavolat jim, jestli jim to opravdu bylo uhrazeno, pokud ano, vystavit na to výdajový doklad a vyndat ty peníze dodatečně z kasy
Na 311 máte neuhrazenou fakturu. Jestli Vám sedí 221 tak ji někdo hradii Vám v hotovosti přes pokladnu 211. Jinou možnost nevidim. Jen mě mate že píšete "jsme to uhradili v hotovosti" vždyť na účet 311 posílají peníze odběratelé Vám.
Dle mého blbého bylo placeno bankou ale nebylo provedeno správně a tím zůstal závazek neuhrazen. Hledala bych v BV částku. Je i možná platba pokladnou a výsledek stejný, hledala bych v pokladně.
24. 2. 2006 11:21
Zdravím,
v minulých letech jsem neprovázal úhradu faktury s bankou a tak mám nyni na 311 zůstatek. Na FÚ mi řekli, že můžu provést opravu a že to není žádný problém.
Prosím, poraďte mi souvstažnost.
Děkuji Milan