Re: Uplatnění důchodového připojištění
Já mám Vemu. Možná to bude podobné, zadám si" zúčtování daně", tam je buď potvrzení pro zúčtování, nebo podklady pro zúčtování.
Re: Uplatnění důchodového připojištění
Dobrý den, doufám, že rozumím otázce správně. Pokud se jedná o penzijní životní pojištění, tak zaměstnanec Vám musí předložit potvrzení o zaplacení pojistného od penzijního fondu nebo pojišťovny. Toto samozřejmě můžete u zaměstnance uplatnit v rámci zúčtování daně. Nemusí si podávat sám daňové přiznání. Pokud budete mít další dotazy napište mi na můj e-mail, velice rád Vám poskytnu další rady a optimalizace daní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
2. 3. 2006 14:37
Prosím, víte někdo jestli je možné uplatnit zaplacené důchodové připojištění v rámci zúčtování daně u zaměstnavatele nebo musí poplatník podat daňové přiznání, ve kterém zaplacené připojištění uplatní? Děkuji.