Re: Výpověď ve zkušební době-ZL
Vystavíte zápočtový list, a spolu s odhláškou zam. si to necháte potvrdit na sociálce. V Pohodě se vám ukáže na ZL průměr až po vypočtení mzdy za 03/06.
Nárok na dovolenou má dle ZP "cituji"
Zaměstnanci, jemuž nevznikl nárok na dovolenou za kalendářní rok ani na její poměrnou část, protože nekonal v kalendářním roce u téhož zaměstnavatele práci alespoň 60 dnů, náleží dovolená za odpracované dny v délce jedné dvanáctiny dovolené za kalendářní rok za každých 22 odpracovaných dnů v příslušném kalendářním roce (§ 101 odst. 1 věta druhá). - tak ve vašem případě odpracoval do 15.3. 30dní tak mu přísluší 1,5dne dovolené.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
8. 3. 2006 16:51
Dobrý den,
jsme malá organizace. K patnáctému březnu u nás končí zaměstnanec (výpověď ve zkušební době). Mám vystavit zápočtový list s tím, že ho musim poslat na sociálku, která mi ho potvrdí? Účtuji v Pohodě a jelikož je zaměstnanec u nás od 1.2 (tedy bude mít odpracováno pouze 1,5 měsíce) na zápočtové listě se mi nezobrazuje prům. výdělek, nevíte jak to mám správně udělat, aby tam vše bylo? Na kolik dní má nárok dovolené?
Děkuji za radu
Petra