Re: Přehled VZP pro jiné zdr.poj. -jaké
Přímo související z otázkou nebyly žádné. Mně je ten § taky jasný, ale snažila jsem se dostat odpověď na otázky:
1. proč tedy všechny ostatní pojišťovny vytvářejí své vlastní tiskopisy (stojí to přece peníze)
2. některé opravdu nutí klienty přepisovat tiskopisy VZP na ten jejich - je to znění §28 dostatečným argumentem, aby nemusely přijmout ten VZP?
Mimochodem ta diskuze byla příšerná, po druhé už do toho nejdu a jsem ráda, že zmizela.
Vzdala jsem to i s pojišťovnami, třeba ZPMV má opravdu pěkný tiskopis na svých stránkách, tak proč jim nevyhovět, když to chtějí. J.F.
Re: Přehled VZP pro jiné zdr.poj. -jaké
Jani F., pamatuju se, že to bylo trochu bouřlivější, ale chtěla jsem si pročíst argumenty pro a proti, a teď tu diskuzi nemůžu najít. Že by ji pan Haken smazal? Chápala bych, kdyby smazal určité závadné příspěvky, ale jako celek ji teda fakt mazat nemusel :-(((
Re: Přehled VZP - dodatek pro p.Hakena..
Pan Haken je docela rozumný :-) a tak by mohl z debaty nechat věcné příspěvky s argumenty a zbytek smazat. Případně není problém smazat třeba závadný kus příspěvku a nechat jen to, co má nějakou informační hodnotu. A kdyby pan Haken chtěl, mohli by mu s moderováním příspěvků pomoct dobrovolní moderátoři, které by si sám vybral - funguje to tak i jinde. Mně fakt přijde jako škoda, když kvůli pár hloupým příspěvkům zmizí celý thread, kde kromě těch hádek a útoků byly i docela cenné informace!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
9. 3. 2006 18:58
Prosím, před 1-2 měs. tady probíhala zajímavá a trochu bouřlivější debata, z níž vyplynulo, že:
Při podávání přehledů zdravotním pojišťovnám lze používat formuláře přehledů Všeobecné ZP - to mě dost zaujalo.
Jenže tu debatu teď nemůžu vyhledávačem najít :-( a ty paragrafy taky ne :-( Prosím můžete mi někdo napsat odkaz na ten zákon a paragrafy? Děkuji :-)