Re: Přehled VZP pro jiné zdr.poj. -jaké
Přímo související z otázkou nebyly žádné. Mně je ten § taky jasný, ale snažila jsem se dostat odpověď na otázky:
1. proč tedy všechny ostatní pojišťovny vytvářejí své vlastní tiskopisy (stojí to přece peníze)
2. některé opravdu nutí klienty přepisovat tiskopisy VZP na ten jejich - je to znění §28 dostatečným argumentem, aby nemusely přijmout ten VZP?
Mimochodem ta diskuze byla příšerná, po druhé už do toho nejdu a jsem ráda, že zmizela.
Vzdala jsem to i s pojišťovnami, třeba ZPMV má opravdu pěkný tiskopis na svých stránkách, tak proč jim nevyhovět, když to chtějí. J.F.
Re: Přehled VZP pro jiné zdr.poj. -jaké
Jani F., pamatuju se, že to bylo trochu bouřlivější, ale chtěla jsem si pročíst argumenty pro a proti, a teď tu diskuzi nemůžu najít. Že by ji pan Haken smazal? Chápala bych, kdyby smazal určité závadné příspěvky, ale jako celek ji teda fakt mazat nemusel :-(((
Re: Přehled VZP - dodatek pro p.Hakena..
Pan Haken je docela rozumný :-) a tak by mohl z debaty nechat věcné příspěvky s argumenty a zbytek smazat. Případně není problém smazat třeba závadný kus příspěvku a nechat jen to, co má nějakou informační hodnotu. A kdyby pan Haken chtěl, mohli by mu s moderováním příspěvků pomoct dobrovolní moderátoři, které by si sám vybral - funguje to tak i jinde. Mně fakt přijde jako škoda, když kvůli pár hloupým příspěvkům zmizí celý thread, kde kromě těch hádek a útoků byly i docela cenné informace!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 3. 2006 18:58
Prosím, před 1-2 měs. tady probíhala zajímavá a trochu bouřlivější debata, z níž vyplynulo, že:
Při podávání přehledů zdravotním pojišťovnám lze používat formuláře přehledů Všeobecné ZP - to mě dost zaujalo.
Jenže tu debatu teď nemůžu vyhledávačem najít :-( a ty paragrafy taky ne :-( Prosím můžete mi někdo napsat odkaz na ten zákon a paragrafy? Děkuji :-)