Re: Prodloužení přerušení podnikání
Pardon, podnikání jsem měla jako vedlejší činnost (po celou dobu jsem byla evidovaná u zaměstnavatele), přerušila jsem kvůli mateřské dovolené. Dne 10/05/2005 mi skončila rodičovská dovolená do 4 let věku dítěte, do 09/10/2005 jsem byla na neplaceném volnu, které bylo ukončeno výpovědí a od 10/10/2005 jsem zaměstnaná na plný úvazek.
Mnohokrát děkuji.
Re: Prodloužení přerušení podnikání
Vaše činnost se 7.1. obnovila a tudíž jste teoreticky tyto dva dny podnikala. A 9.1. činnost znovu přerušila. Předpokládám, že jste VZP a PSSZ informovala o přerušení.
Teď pro vás žádné povinnosti nevyplývají.
Ale budete muset za ty dva dny podat DP podle §7 a vyplnit přehledy za rok 2006 jako vedlejší činnost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
12. 3. 2006 17:11
Dobrý den, prosím o radu. Měla jsem přerušené podnikání do 06/01/2006. Zažádat o další prodloužení přerušení podnikání jsem přišla až v pondělí 09/01/2006. K 06/01 mi již přerušení udělat nemohli, takže mám 7. a 8. ledna mezeru. Znamená to pro mě nějakou povinnost vůči některé z institucí (FÚ, PSSZ, VZP)?
Děkuji za pomoc