Ahoj, můžete mi říct - odkázat mne - na přísluš.prováděcí předpis, či vyhlášku, která opravňuje užití nových sazeb paušálních nákladů i pro rok 2005? Já to nikde teď nemohu najít, kde se stanovuje účinnosti i za rok 2005.... Obrátila se na mne teď kamarádka, že účetní jejího kluka jí nevěří, že se může již za r.2005 uplatnit 50% sazba!!!!!!!!! Já to pochopitelně vím, už jsem několik přiznání udělala, ale byla jsem požádána, ať jí "dodám" § ,kde se to "nařizuje".... a já najednou hledám a hledám... (a už mne to nebaví). Říkala jsem kámošce, ať raději vymění účetní, když ta v půli března tvrdí, že se to nevztahuje na r.2005, přestože se o tom všude píše, mluví.......!!! Díky
Re: kde najdu?
Zákon č. 545/2005 Sb., kterým se mění zákon č. 586/1992 Sb. o DzP. Zadejte si vpravo nahoře do vyhledávače např. novela č. 545/2005 Sb. a dejte povel vyhledat.
13. 3. 2006 9:51
Ahoj, můžete mi říct - odkázat mne - na přísluš.prováděcí předpis, či vyhlášku, která opravňuje užití nových sazeb paušálních nákladů i pro rok 2005? Já to nikde teď nemohu najít, kde se stanovuje účinnosti i za rok 2005....
Obrátila se na mne teď kamarádka, že účetní jejího kluka jí nevěří, že se může již za r.2005 uplatnit 50% sazba!!!!!!!!! Já to pochopitelně vím, už jsem několik přiznání udělala, ale byla jsem požádána, ať jí "dodám" § ,kde se to "nařizuje".... a já najednou hledám a hledám... (a už mne to nebaví). Říkala jsem kámošce, ať raději vymění účetní, když ta v půli března tvrdí, že se to nevztahuje na r.2005, přestože se o tom všude píše, mluví.......!!!
Díky