Re: Prosím o radu!! Ceny za účetnictví
Naše cena je mzdy -100Kč/osobu/měsíc =pro vás 600 kč měsíčně na mzdách, co se týče podvojka je to dost různé asi záleží i na tom v jak velkém městě jste, my jsem na vesnici a máme 15 kč u neplátce a 10 u plátce, ale to jsou ceny opravdu vesnické, jinak by jsme se nechytli (u plátce je menší proto, že se vlastně počet položek zdvojnásobuje oproti neplátci)
Ceny za podvojné učto jsou určitě vyšší. Nenechte se ukecat.Těch 6.000,-- podle mě klidně můžete chtít. Ceny se velmi různí, když si nejstem jistá, přepočítám si to na odpracované hodiny a tak zjistím zda jsem dostatečně oceněná.
Vedu DE /obrat firmy je cca13-14mil/brzo spadne do PÚ, mzdy pro 17, ŠD-5 aut, nájmy - 2 domy,zprac. nabídky , fakturuji,obch. koresponcence, docházím do firmy denně vč. sekr. práce a pracuji i doma a moje fa je 15000 a majitel mi SÁM navrhl, zvýšit na 40000.
Až jsem zalapala po dechu, jsem jedna z těch , která by si o víc neřekla. Chtěla jsem jen říct, že jsou i podnikatelé , kteří ocení vaši práci. Přeji vám podobné podnikatele.
Nedělejte práci pod cenou, podnikatelům se účetnictví nechce platit, protože se jim to zdá jako zbytečně vyhozené peníze (ne samozřejmě všem) , kdo už ale má za sebou kontrolu z FU, tak většinou rád zaplatí větší částku dobré účetní. Alespoň si to dá do nákladů na rozdíl od penále :-))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 3. 2006 13:56
Jsem účetní na ŽL a dělám jednomu klientovi daňovou evidenci. Má 450 položek v deníku a dělám mzdy 6 lidem. Je měsíční plátce DPH. Doteď mě platil 5000,- za měsíc. Což je asi 11,- za položku v deníku. Teď přešel na podvojko a chtěla jsem mu to zvýšit na 6 000,- ale nějak mu to nevoní. Máte někdo zkušenosti kolik asi bych po něm měla chtít? Podvojko dělám chvilku ale určitě vím, že je to trochu víc práce než v daňové evidenci. Když jsem začínala jedna známá mě řekla ceny 12,- za položku pro neplátce a 15,- za položku pro plátce. Děkuji za názory.