Re: Prosím paní JiřinuH.!!!!
Jestli jí vycházely bonusy měsíčně, zůstanou jí,nebude nic
vracet. To by musela, kdyby podávala sama přiznání.
Jinak poučení z toho vyplývá( nic ve zlém), ale vy pak nebudete ta hodná paní účetní za to, že jste to myslela pro ni dobře a vyvinula iniciativu v jejím zájmu.Dobře to dopadlo :),opravu ještě stihnete.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
14. 3. 2006 9:32
Paní Jiřinu, prosím, poraďte mi:
zaměstnankyně u nás nastoupila v 10/2005. Dala jsem jí vyplnit prohlášení, kde napsana, že chce uplatňovat dceru. Potvrzení o zdanitelných příjmech si ale nedonesla. V lednu vyplnila v prohlášení, že chce zúčtovat mzdy. Respektive přišla s tím, kde "to" má podepsat, já se jí zeptala, jestli opravdu chce provést zúčtování. Odpově'd: Já tomu nerozmím asi jo. Její potvrzení o zdanitelných příjmech jsme se šéfem sháněli my. Pak jsem udělala vyúčtování a zjistila jsem, že nemá dostatečné příjmy na daňové zvýhodnění na dítě, ale provedla jsem teda zúčtování a tím pádem tí byly strženy daňové bonusy. Teď na mě řve, že jí nikdo nic neřekl, že jsme ji měli dostatečně poučit a je strašně naštvaná. Mám jí zúčtování zrušit a sladit výplaty 03 a 04/2006? Chápu, že je sama s dítětem, ale její jednání je dost drsný.
Děkuji moc.