Re: Roční zůčtování DzP (přeplatek-účtov
Bohžel Vám neporadím jak to má přímo Pohoda, ale většinou si musíte vratku, která Vám vyšla z ročního zúčtování zadat do mzdy sama. Vyúčtování se dělá v minulém roce(za rok 2005) a výsledek se přenáší( pokud není automatické) do výpl. období v roce novém.
Zkontrolujte si také, zda Vám automaticky vratka sníží odvod daně nebo musíte sama odečíst.
Re: Roční zůčtování DzP (přeplatek-účtov
Prosím-jak v PÚ zaúčtovat v r.2005 tyto přepl.na dani??Jak bude vypadat předpis v inter.událostech.děkuji moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
14. 3. 2006 9:47
Probírám se v účetním programu (Pohoda) a kontroluji, zda mi účtuje správně mzdy... Narazila jsem na částku přeplatku daně z ročního zúčtování, kterou jsem zaměstnancům vyplatila v únorové mzdě. Program mi však automaticky zaúčtoval hrubou mzdu, soc.+zdr.pojištění,daň z únorové mzdy, srážky z mezd. A víc nic... kde je to roční zúčtování? Poradí si s tím program sám, nebo je na mě, abych to někde proúčtovala? Děkuji za pomoc, tápu :-)