Re: Roční zůčtování DzP (přeplatek-účtov
Bohžel Vám neporadím jak to má přímo Pohoda, ale většinou si musíte vratku, která Vám vyšla z ročního zúčtování zadat do mzdy sama. Vyúčtování se dělá v minulém roce(za rok 2005) a výsledek se přenáší( pokud není automatické) do výpl. období v roce novém.
Zkontrolujte si také, zda Vám automaticky vratka sníží odvod daně nebo musíte sama odečíst.
Re: Roční zůčtování DzP (přeplatek-účtov
Prosím-jak v PÚ zaúčtovat v r.2005 tyto přepl.na dani??Jak bude vypadat předpis v inter.událostech.děkuji moc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
14. 3. 2006 9:47
Probírám se v účetním programu (Pohoda) a kontroluji, zda mi účtuje správně mzdy... Narazila jsem na částku přeplatku daně z ročního zúčtování, kterou jsem zaměstnancům vyplatila v únorové mzdě. Program mi však automaticky zaúčtoval hrubou mzdu, soc.+zdr.pojištění,daň z únorové mzdy, srážky z mezd. A víc nic... kde je to roční zúčtování? Poradí si s tím program sám, nebo je na mě, abych to někde proúčtovala? Děkuji za pomoc, tápu :-)