Re: Martin
V roce 2005 asi ano-§7c/4/e- MZD se nevztahuje na poplatníka , který na počátku zdaň.období nedovršil věk 26 let a který se soustavně připravuje na budoucí povolání studiem... ten se od 1.1.2006 změnil a za 26 let je vloženo a který se i po část zdaňovacího období soustavně připravoval na budoucí.... takže to vidím pro vás špatně. V roce 2006 už by to ovšem bylo jasné, že ne.
Re: Martin
Hm, také si to myslím. Dostal jsem tu jaksi rady na obě strany, ani se nedivím, není to prostě jasný :-/ Rozdíl mezi oběma variantami je pro mě asi 5000 na vrácené dani, takže nevím. Možná zkusím lepší variantu a buď to berňák sežere, nebo to tam půjdu opravit. Ach jo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
15. 3. 2006 16:43
Prosim radu. Jsem OSVC od r.2000. Rok 2005: rozdil prijmy vydaje maly (dilci d. zaklad 8000). V roce 2005 jsem do srpna byl
student<26, od srpna do rijna student>26 a od rijna
zamestnanec s dilcim danovym zakladem cca 65000.
Vztahuje se na me minimalni danovy zaklad 107300: ano/ne - proč?