Re: cestak - stravne - vyuctovani ? Pros
§ 21 zakona o cestovnich nahradach:
3) Zaměstnanec je povinen do deseti pracovních dnů po dni ukončení pracovní cesty předložit zaměstnavateli písemné doklady potřebné k vyúčtování pracovní cesty a též vrátit nevyúčtovanou zálohu.
(4) Zaměstnavatel je povinen do deseti pracovních dnů ode dne předložení písemných dokladů provést vyúčtování pracovní cesty zaměstnance a uspokojit jeho nároky.
Kazdopadne byste to meli mit upraveno i smernici.
tak u nas se taky bezne davaji cestaky za leden-unor treba v cervnu .... vzdy zalezi na ochote proplatit.... ale zamestnance, ktery mi ted prinese cestak z rijna 05, bych odkazala do prislusnych mist (i kdyz ja na ne tlacim uz v prubehu roku a v prosinci samozrejme nejvic :-))))
Pokud ale nekdo nechce proplatit stare cestaky, tak zakon hovori jasne, ze nemusi....
Moc dekuji, vnitrni smernici mam na 10 dni po ukonceni cesty.
Zamestnanec konci - prestal chodit do prace hodil mi sem ty cestaky, ze na ne ma narok. Tak jsem chtel mit jen jistotu, ze ma smulu - co se tyce lonskeho roku a ledna.
Moc dekuji a preji hezky den.
Karel
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
16. 3. 2006 8:38
Vazeni mam dotaz, v zakone 119/1992 jsem to nenasel. Nebo uz jsem slepy.
Zamestnanec mi dnes prinesl cestaky - vyuctovani stravneho za
rijen, listopad a prosinec 2005, dale za leden a unor 2006.
Mam dotaz do kdy je povinnen prinest vyuctovani, vsude na cestaku je napsano, ze je zamestnanec povinen podat vyuctovani do 3-10 dnu po ukonceni jizdy.
Potrebuji mit nekde oporu, co mu muzu uznat a co jiz ne.
Predem moc dekuji.
Karel