Dobrý den, prosím o radu, 20.3. mi končí rodičák a protože nebudu mít práci, tak se budu muset hlásit na úřadu práce. Mám možnost jít na brigádu asi 3 dny jen výpomoc - ekonomické práce, odměna za práci bude cca 4tis kč, 8hod denně. Z jaké částky mi potom bude vypočtená podpora? Jak se spočítá vyměřovací základ pro výpočet podpory a jaká bude výše podpory? Je to výhodnější než když bych šla na pracák rovnou z rodičáku? Jaká by tam byla podpora? Asi malinka..:))) Ale pomůže mi ta brigáda k vyšší podpoře? Já jen jestli neni lepší a oni s tim souhlasí, že bych chodila načerno, ale to se mi nechce, mám z toho takový divný pocit, pořád se straší pokutama za práci načeno.....
16. 3. 2006 8:41
Dobrý den, prosím o radu, 20.3. mi končí rodičák a protože nebudu mít práci, tak se budu muset hlásit na úřadu práce.
Mám možnost jít na brigádu asi 3 dny jen výpomoc - ekonomické práce, odměna za práci bude cca 4tis kč, 8hod denně.
Z jaké částky mi potom bude vypočtená podpora?
Jak se spočítá vyměřovací základ pro výpočet podpory a jaká bude výše podpory? Je to výhodnější než když bych šla na pracák rovnou z rodičáku? Jaká by tam byla podpora? Asi malinka..:)))
Ale pomůže mi ta brigáda k vyšší podpoře?
Já jen jestli neni lepší a oni s tim souhlasí, že bych chodila načerno, ale to se mi nechce, mám z toho takový divný pocit, pořád se straší pokutama za práci načeno.....