Re: Uplatnění nákladů procentem z příjmů
Tzn. že v účetnictví nebudu mít zaúčtované žádné náklady, náklady uplatněné procentem uvedu pouze v daň.přiznání?
přidám 2dotazy( dělám PÚ jen pro 1f. a přiznám se,nejsem si jistá v kramflecích) : předpokládám,že bych měla účtovat jen Příjmy, ne náklady... JAK?jen úhrady?jak potom udělám knihu pohl. a závazků..
a v DP zaškrtnu výdaje paušálem - i když ze zákona je u cizinců povinnost vést účetnictví..?
Pokud mám povinnost ze zákona vést Účetnictví, tak ho vést musí.
Zaškrtla bych to i v DP, kde bych si uplatnila výdaje procentem a zaškrtla bych tam, i že si výdaje uplatňuji %. Proč by nemoh mít zaškrtnuty obě políčka???
A ještě si myslím, že příjmy v DP by měli být skutečné příjmy né výnosy. (to jen, abych Vám to ještě více zkomplikovala :-) Myšleno v dobrém.
Díky Leni,já se spletla-chtěla jsem napsat výnosy(ne náklady)-jen porad ne a ne se rozhodnout-studuji příspěvky až do roku 2003,ale pořad je to 50 na 50.Pokud zaškrtnu i učetnictví,pak musím dát i přílohy-rozvahu a výsledovku?Už z toho asi blbnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
17. 3. 2006 14:42
FO vede podvojné účetnictví - jak zaúčtovat náklady uplatněné procentem z příjmů?Děkuji