Re: Uplatnění nákladů procentem z příjmů
Tzn. že v účetnictví nebudu mít zaúčtované žádné náklady, náklady uplatněné procentem uvedu pouze v daň.přiznání?
přidám 2dotazy( dělám PÚ jen pro 1f. a přiznám se,nejsem si jistá v kramflecích) : předpokládám,že bych měla účtovat jen Příjmy, ne náklady... JAK?jen úhrady?jak potom udělám knihu pohl. a závazků..
a v DP zaškrtnu výdaje paušálem - i když ze zákona je u cizinců povinnost vést účetnictví..?
Pokud mám povinnost ze zákona vést Účetnictví, tak ho vést musí.
Zaškrtla bych to i v DP, kde bych si uplatnila výdaje procentem a zaškrtla bych tam, i že si výdaje uplatňuji %. Proč by nemoh mít zaškrtnuty obě políčka???
A ještě si myslím, že příjmy v DP by měli být skutečné příjmy né výnosy. (to jen, abych Vám to ještě více zkomplikovala :-) Myšleno v dobrém.
Díky Leni,já se spletla-chtěla jsem napsat výnosy(ne náklady)-jen porad ne a ne se rozhodnout-studuji příspěvky až do roku 2003,ale pořad je to 50 na 50.Pokud zaškrtnu i učetnictví,pak musím dát i přílohy-rozvahu a výsledovku?Už z toho asi blbnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 3. 2006 14:42
FO vede podvojné účetnictví - jak zaúčtovat náklady uplatněné procentem z příjmů?Děkuji