Re: Taky Lence :-)
No vida, já o rozveselení a Jaša na to kápla :-) A dokonce to má souvislost s naší činností, moc hezké, Jašo :-))) J.F.
Re: Taky Lence :-)
Ramínka dobrý, ještě to jde :-) Ale se sexem je to asi tak, že mám momentálně větší radost z toho, že se mi povedl rozbor zůstatků, než kdyby mě teď vzal kolem ramen Clint Eastwood :-)))
Ta Lenka tady dneska vážně není? J.F.
Kde máte ten oheň? :-))
Jano F., kde máte ten oheň? Přijdu se ohřát u plamenů i teplým lidským slovem... a k tomu přinesu nějaký tekutý zahříváček ;-)
Ale vážně: Stav zoufalců je myslím úměrný dnešnímu datu - za dva týdny má být hotovo -hahaha. Mně DNES jedno SRO dodalo po mnoha urgencích všechny paragony od benzínů za celý minulý rok (do včerejška jsem neměla ani jeden)! Mají pět firemních aut, která denně jezdí... tak si představte tu hromadu :-(((( A to chtějí "samozřejmě" z těch všech paragonů odečíst DPH, takže dodatečné přiznání za 2005... zaškrtit!!! Jen tak mezi řečí se zmínili, že ještě nějaké doklady do 2005 dodají.
Už se ani nerozčiluju, dělám přednostně DPH za únor, otevřela jsem vínečko, přes ICQ komunikuju s řadou podobně postižených účetních :-)) a snažím se vytvářet nadhodnotu ;-)
Re: Kde máte ten oheň? :-))
Dobré ranko všem přeju a děkuji Vám za vyloudění usměvu na tváři po přečtení těchto řádků.
Já místo vínka a jiných drog včera zvolila spánek.
Nejvíc mne deptají ty hromady papírů které mám kolem sebe, až budou už pěkně založené v deskák bude dobře.
A maoři???? No uznejte, že jsou nádherní :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 3. 2006 19:14
Tak jak jste na tom?
P.S.: Nevíte, čím to je,že vždy když vidím ty maory s vyplazenými jazyky, tak si na vás vzpomenu? A mám chuť se taky pomalovat, vzít sekerku a tančit někde u ohně, místo vysedávání u PC :-))) J.F.