Re: OSVČ a dávky v nezaměstnanosti
Příjem,který ji přišei na účet je zdanitelným příjmem, pokud ovšem
již tento příjem z pohledávky nezdanila při přerušení činnosti.
Poplatky z banky,pokud se týkají zdanitelných příjmů byl dala do zdanitelných výdajů. Nebo bych to neřešila a všechny tyto poplatky bych dala do ostatních nezdanit.výdajů.
Re: OSVČ a dávky v nezaměstnanosti
Děkuji moc za odpověď. Nebyla jsem si jistá, když se v DE hraje na příjmy a výdaje. Takže jsem si z jedné strany říkala, že příjem byl v době, kdy pobírala dávky z nezaměstnanosti, tak aby ji ty dávky dodatečně nevzali. Ale na druhé straně jsem si říkala, že to je za službu v 6/06, kdy ještě podnikala. Díky. takže tu službu dám do zdanitelných příjmů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
17. 3. 2006 21:47
Dobrý den,opět se ptám na váš názor. Známá má příjem z podnikání, 7-8/06 měla živnost pozastavenou, byla na pracáku.Od 9/06 měla opět zaměstnání a také příjem z podnikání. Je zdanitelným příjmem příjem, který ji přišel na účet v 7/06, ale vztahuje se ještě na službu, kterou provedla v 6/06 ? Prosím poraďte. A co s poplatkami z banky ? Předpokládám, že během této doby 7-8/06 jako nezdanitelný výdaj.