Re: vedlejší příjem - musím platit vždy
Ne, platíte i u vedlejšího ze skutečného příjmu po odpočtu výdajů. Hranice je pouze pro minimální vyměřovací základ, to se vás dle výše vašich příjmů netýká.To samé platí pro zálohy. V našem státě je ten aktivnější po zásluze potrestán, a pozná to na dani, sociálním i zdravotním pojištění... vlastní zkušenost.
možná jsem zvědavá ,ale co je vaší pracovní náplní ten příjem je velice příjemný
Je to jednoduche, musite mit spostu styků z minulosti, musíte mít filipa, musíte mít odvahu zadlužit se, založit si vlastní společnost a potom mít každou chvíli kupu štěstí aby Vás nepoložili konkurenti. A tak to dělat deset let jste tam kde dotyčný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
19. 3. 2006 14:30
Mám vedleší příjem 350 000 ( po odečtení výdajů ) a ještě mám příjem ze závisklé činnosti 800.000,- není tam nějaký strop, že když platím sociální a zdravotní z toho příjmu ze závislé činnosti, tak že už nemusím platit z vedlešího příjmu. Díky