Re: vedlejší příjem - musím platit vždy
Ne, platíte i u vedlejšího ze skutečného příjmu po odpočtu výdajů. Hranice je pouze pro minimální vyměřovací základ, to se vás dle výše vašich příjmů netýká.To samé platí pro zálohy. V našem státě je ten aktivnější po zásluze potrestán, a pozná to na dani, sociálním i zdravotním pojištění... vlastní zkušenost.
možná jsem zvědavá ,ale co je vaší pracovní náplní ten příjem je velice příjemný
Je to jednoduche, musite mit spostu styků z minulosti, musíte mít filipa, musíte mít odvahu zadlužit se, založit si vlastní společnost a potom mít každou chvíli kupu štěstí aby Vás nepoložili konkurenti. A tak to dělat deset let jste tam kde dotyčný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
19. 3. 2006 14:30
Mám vedleší příjem 350 000 ( po odečtení výdajů ) a ještě mám příjem ze závisklé činnosti 800.000,- není tam nějaký strop, že když platím sociální a zdravotní z toho příjmu ze závislé činnosti, tak že už nemusím platit z vedlešího příjmu. Díky