Re: "POHODÁŘI" - nepovedlo se !!!!
Paní Ivano2, ach jo, po zápisu faktury jsem automaticky NEskočila do účetního deníku. No dobře, tak jsem si tam sama zašla a teď nevím co myslíte za položku, na kterou mám kliknout levým tlačítkem ? Abych tedy mohla zvolit "rozúčtovat". Prosím, zkuste mi ještě pomoci. Děkuji. Mery
Re: "POHODÁŘI" - nepovedlo se !!!!
Na položku v deníku, kterou jste vytvořila tím zapsáním faktury. Tato položky nemá žádné zaúčtování, které tam právě tím dodáte.
Způsobem, který Vám popsala paní A. to také jde a v předkontaci můžete mít cokoliv, protože se upřednostňují předkontace zapsané v položkách.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 3. 2006 13:10
Potřebuji v programu Pohoda u přijaté faktury zaúčtovat na dva účty oproti 321. Jak to mám udělat ? Děkuji