Stravné a DPH

  • (neregistrovaný)

    20. 3. 2006 13:27

    Dobrý den,
    prosím o radu, jsme firma zabývající se pohostinstvím a zároveň vaříme pro naše zaměstnance, ale neposkytujeme žádné prostory, kde by se dalo jídlo konzumovat, je třeba odvádět z ceny jídlakterou platí zaměstnanec/zaměstnavatel nic nepřispívá/ 5% nebo 19%. Díky za pomoc
    Olina

    • Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 20. 3. 2006 13:41

      Alena (neregistrovaný)

      Re: stravné a DPH
      Jste pohostinství, a nemáte prostory pro konzumaci obědů? Pokud si je zaměstnanci odnášejí mimo provozovnu, pak uplatňujete 5% DPH, jinak 19%.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).