Re: Přehled
...jelikož příjem vedl.činnosti je vyšší než 42922 tak musíte platit zálohy 2005 a vyúčtovat rok 2005...pochopila jsem,že vedlejší je uznána, pokud je nižší než 42922 a zálohy v násl.období se nemusí platit,když závislá činnost je vyšší než 86220 a přiložím o tom potvrzení..ale už si nejsem jista ani tím,jak se jmenuji(po přečtení toho jejich "Poučení")..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 3. 2006 13:53
Jsem zaměstnán na HPP s příjmem vyšším než 86220,- a zároveň OSVČ - vedlejší činnost v přehledu pro OSSZ mi na ř. 24 vyšel rozdíl mezi příjmy a výdaji 82000,-, chtěl jsem se zeptat jestli se od této částky bude odečítat 12x3577,- viz. poučení, že jsem nebyl v r. 2005 důchodově pojištěn a pak se to porovná s rozhodnou částkou 42922,- nebo se porovnává celý rozdíl tj. 82000,- moc tomu z toho poučení nerozumím, protože pokud by se to odčítalo tak bych se nemusel přihlásit k platbě DP a pokud ne tak bych musel platit a ještě k tomu i zálohy v r. 2006.Jsem z toho přehledu jelen, prosím jestli s tím máte někdo zkušenost poraďte.Moc díky Jura.