V roce 2005 jsem neměla žádný příjem. Jsem ve ztrátě. Či-li můj přijem je nulový né proto, že jsem odečetla ztrátu atd, ale protože opravdu jsem nepřijala ani 1 Kč v plus. Podnikám již několik let. Neměla jsem přerušené podnikání a nic nemohu jiného odpočítávát , či nepoužiji žádné zvýhodnění. Pouze Přijem nula ...výdaje větší. Vztahuje se na mne minimální daň , čí nevztahuje ? V §7c odstavec 3i hovoří o příjmech do 15.000 . Co se tedy vztahuje na mne ? Velmi děkuji předem za radu. J.
Re: Příjem do 15.000 Kč. Minimální daň a
A to je ta potíž zatím jsem obdržela dvě stanoviska , že se na mne vztahuje daň a dvě stanoviska , že ne... dle popisu zákona by jsem platit neměla, nebo je někde nějaký zádrhel ? Který můj případ z této možnosti vylučuje ? J.
Re: Příjem do 15.000 Kč. Minimální daň a
MZD se opravdu nevztahuje do příjmu 15000 kč.To proto,že drobní podnikatelé kteří si jen přivydělávají třeba drobnými opravami by na tom byli dost blbě.
MZD NE
**** MZD se na vas samozrejme nevztahuje, dle meho nemusite podavat ani DP, staci cestne prohlaseni, ze jste za rok 2005 nemela zadne zdanitelne prijmy....
20. 3. 2006 15:01
V roce 2005 jsem neměla žádný příjem. Jsem ve ztrátě. Či-li můj přijem je nulový né proto, že jsem odečetla ztrátu atd, ale protože opravdu jsem nepřijala ani 1 Kč v plus. Podnikám již několik let. Neměla jsem přerušené podnikání a nic nemohu jiného odpočítávát , či nepoužiji žádné zvýhodnění. Pouze Přijem nula ...výdaje větší. Vztahuje se na mne minimální daň , čí nevztahuje ? V §7c odstavec 3i hovoří o příjmech do 15.000 . Co se tedy vztahuje na mne ?
Velmi děkuji předem za radu. J.