Re: Home credit - srazky - rada od Páji
---
Karle, oni většinou ve smlouvě mají zapracovánu už onu dohodu o srážce ze mzdy. Je to uvedeno malinkatým písmem někde uvnitř podmínek. Také běžně vracím s tím, že pokud požadují cosi srážet, musí dle OZ předložit dohodu (ev.ověřenou). My tady pranýřujeme úvěrové firmy, ale hlavní viník je zaměstnanec, který se k něčemu zavázal a nakonec sráží zaměstnavatel. Měla jsem tu jednoho experta, na kterého přišlo 5 exekucí a i na výživné a dlužné výživné a každý měsíc mě bombardovala jeho bývalá manželka, že jí posílám málo peněz.
Re: Home credit - srazky - rada od Páji
Martino to jsem mel take - expert - mel 5 deti - kazde s jinou a jeste 3 exekuce (plus vyzivne) jeho mzdu jsem delal skoro 2 hodiny.
Pak jsem posilal kazde kolem 150 - 200 Kč - mel maly plat - nechtel delat - stejne by o vsechno prisel.
Nastesti odesel.
Karel
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 3. 2006 17:03
Vazeni, tak jsem poslech radu od Páji ohledne provadeni srazek ruznych spolecnosti co pujcuji penize.
Vratil jsem jim jejich papir, kde oznamuji, ze zamestnanec podepsal dohodu o srazkach ze mzdy a abych zacal neprodlene srazet, s tim, že požaduji ověrenou kopii smlouvy s overenym podpisem zamestnance.
Dnes mi prislo z Homecreditu psani a v nem overena kopie smlouvy od notare. :-))
Ovsem takto si to overi kazdy podvodnik a tak jim to vracim, ze pozaduji overeny podpis zamestnance a ne jejich smlouvu , byt overenou notarem.
Je videt, ze si nejsou temi svymi papiry jisti a tak radim : NEDEJME SE :-))