Home credit - srazky - rada od Páji

• (neregistrovaný)

20. 3. 2006 17:03

Vazeni, tak jsem poslech radu od Páji ohledne provadeni srazek ruznych spolecnosti co pujcuji penize.

Vratil jsem jim jejich papir, kde oznamuji, ze zamestnanec podepsal dohodu o srazkach ze mzdy a abych zacal neprodlene srazet, s tim, že požaduji ověrenou kopii smlouvy s overenym podpisem zamestnance.
    Dnes mi prislo z Homecreditu psani a v nem overena kopie smlouvy od notare. :-))

Ovsem takto si to overi kazdy podvodnik a tak jim to vracim, ze pozaduji overeny podpis zamestnance a ne jejich smlouvu , byt overenou notarem.

Je videt, ze si nejsou temi svymi papiry jisti a tak radim : NEDEJME SE :-))

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 3. 2006 11:07

Martina+ (neregistrovaný)

Re: Home credit - srazky - rada od Páji
      ---
      Karle, oni většinou ve smlouvě mají zapracovánu už onu dohodu o srážce ze mzdy. Je to uvedeno malinkatým písmem někde uvnitř podmínek. Také běžně vracím s tím, že pokud požadují cosi srážet, musí dle OZ předložit dohodu (ev.ověřenou). My tady pranýřujeme úvěrové firmy, ale hlavní viník je zaměstnanec, který se k něčemu zavázal a nakonec sráží zaměstnavatel. Měla jsem tu jednoho experta, na kterého přišlo 5 exekucí a i na výživné a dlužné výživné a každý měsíc mě bombardovala jeho bývalá manželka, že jí posílám málo peněz.

• 21. 3. 2006 17:38

Karel (neregistrovaný)

Re: Home credit - srazky - rada od Páji
      Martino to jsem mel take - expert - mel 5 deti - kazde s jinou a jeste 3 exekuce (plus vyzivne) jeho mzdu jsem delal skoro 2 hodiny.
      Pak jsem posilal kazde kolem 150 - 200 Kč - mel maly plat - nechtel delat - stejne by o vsechno prisel.
      Nastesti odesel.
      Karel

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).