Re: Daň z nemovitosti
Oni se ozvou sami, to se nebojte :-))) Ale vážně: pokud nemáte osvobození (tuším 10 let pro nově postavený byt) složenka Vám přijde, tuším že někdy v květnu, jen jste povinen podat přiznání, kdyby byla změna. Ale pokud vše beze změn, čekejte na složenku.
Re: Daň z nemovitosti
Všechny FÚ složenky neposílají. Radši svému správci daně zavolejte a zeptejte se ho, zda složenku pošle a pokud ne, tak jaká je Vaše daňová povinnost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
20. 3. 2006 22:17
Prosím o radu, jsem v oblasti daní naprostý analfabet. Předloni jsme koupili byt a v lednu následujícího roku jsme podali daňové přiznání k dani z nemovitosti. To je v pohodě. Co nevím je, jestli ho mám letos podávat znovu, i když je všechno stejné, nebo jestli mi přijde nějaká složenka, nebo jestli musím sám jít na finančák a zaplatit daň, i když si vůbec nepamatuju, kolik to má být?
Nevím proč nás stát obtěžuje takovýma blbostma a nutí nás umět danit, ale když už to po nás chce, tak prosím o radu.