Re: Daň z nemovitosti
Oni se ozvou sami, to se nebojte :-))) Ale vážně: pokud nemáte osvobození (tuším 10 let pro nově postavený byt) složenka Vám přijde, tuším že někdy v květnu, jen jste povinen podat přiznání, kdyby byla změna. Ale pokud vše beze změn, čekejte na složenku.
Re: Daň z nemovitosti
Všechny FÚ složenky neposílají. Radši svému správci daně zavolejte a zeptejte se ho, zda složenku pošle a pokud ne, tak jaká je Vaše daňová povinnost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 3. 2006 22:17
Prosím o radu, jsem v oblasti daní naprostý analfabet. Předloni jsme koupili byt a v lednu následujícího roku jsme podali daňové přiznání k dani z nemovitosti. To je v pohodě. Co nevím je, jestli ho mám letos podávat znovu, i když je všechno stejné, nebo jestli mi přijde nějaká složenka, nebo jestli musím sám jít na finančák a zaplatit daň, i když si vůbec nepamatuju, kolik to má být?
Nevím proč nás stát obtěžuje takovýma blbostma a nutí nás umět danit, ale když už to po nás chce, tak prosím o radu.