Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
21. 3. 2006 8:44
Prosím i radu. Kolegyně trvdí a dokládá telefony z Démonie - poradenský servis, že konám špatně, já si ale myslím, že ne, ale červík hlodá ... Hrubá mzda 3768,- Kč, odvod ZP dopočítám do minima, bonus nenáleží, protože není alespoň polovina min.mzdy, potud správně. Ale podepsáno daňové prohlášení, nárok na základní slevu na dani ano.
HM 3768,-
ZP 683,-
SP 302,-
zál.dan 336,-
k výplatě 2783,-
zde je problém, domnívám se, že správně nesrazím 336,- zálohu, protože ji pokryje základní sleva 600,- Kč, ovšem kolegyně tvrdí, že musí dosáhnout zálohy 600,- a výše aby mohl základní slevu uplatnit - prý ji nesmím krátit ... ? tzn. že k výplatě měl mít o 336,- méně, měla jsem mu srazit zálohu na daň. Myslím že jsem postupovala správně, ale mohu se mýlit. Můžete mně prosím poradit jak je to tedy se základní slevou? Velmi děkuji.