Re: Přeplatek sil.daně versus dan.přizná
stalo se mi to letos,omylem jsem přeplatila 600 Kč, písemně požádala o převod přeplatku na zálohu roku 2006 - náklad roku 2006...min.rok jsem snížila v nákladech o těch 600...pravděpodobně jste měli přeplatek z předcházejících roků...tak to tak nechejte a upravte min.rok a letošní...snad to není tak velká částka..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
21. 3. 2006 9:42
Dle úřednice na FU nám vychází přeplatek na sil.dani. At dohledávám jak tak to nemohu nalézt. Chyba zřejmě nepodstatná - vždyt jsme zaplatili více a nabízí se proto řešení-zaplatím další platbu o to méně. Jenže ten přeplatek /u nich/ bude asi v tom ,že jsme si dali do nákladů více než jsme měli-mě vychází nula a kdybych to chtěla narovnat na ně tak bych musela dát opravné dan.přiznání nejen k silniční ale i DPPO. Mám pravdu??Jak byste to řešili ? Dík Věrka