Re: PROSÍM ještě jednou-spolupracující o
Klídek... zaokrouhlujte přirozeně na koruny, tzn od 0,55 nahoru- kromě toho osoba, která rozděluje příjmy má nejspíš i Bú a úroky z tohoto účtu si tam píše jen ona, takže ten základ nemusí vyjít stejně. A ve finále se základ zaokrouhluje na celé stovky dolů takže jim to nejspíš oběma vyjde stejně, neb jak známo na úrocích z banky se nevydělává.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
21. 3. 2006 18:39
Dobrý den.
Moc prosím o radu.
Jak je to se zaokrouhlováním na daň.přiznání fyz.osob?
Podnikatelka se v podnikání (vede daň.evidenci) dělí se svým manželem. Když jsem výdaje (které před zdaněním podnikatelka rozděluje na manžela) snížila o odpisy a vypočetla dílčí základ daně (řádek 113 přílohy č.1 v daň přiznání), u podnikatelky mi vyšla ztráta -30138 a u manžela -30140 Kč.
Je to tak správně? Nemělo by to být půl a půl, tedy -30139 a 30139? Když ale počítám podle postupu v daň.přiznání, vychází mi to rozdíl 25 Kč.
Strašně moc vás prosím o radu! Děkuji!!!!!!