Re: Student - příspěvek????
Ještě poradím. Přihlašte se někde k trvalému bydlení kde nikdo jiný není přihlášen.Je teda otrava, že každých čtvrt roku budete muset chodit na sociální a žalovat,že Vám rodiče dali jen do 1.00 ŽM peníze.Pak dostanete sociální , příspěvek na bydlení a ještě i stipendium to musíte ale všechno spočítat. NěkdoVám jistě poradí.. Teď se zvedne vlna odpůrců, ale lidi to bere každý cikán který nikdy nebude chodit do práce. Tak klid.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
21. 3. 2006 19:40
Dobrý den, prosím o malinkou radu. Jsem studentkou 2. ročníku vysoké školy a dozvěděla jsem se, že stát má studentům něco přispívat, jestliže jejich rodiče mají malé příjmy. Ale nic víc o tom nevím a netuším kde to najít, už jsem prohledala opravdu vše, i jsem se ptala, ale nikdo neví. Nevěděl by někdo z vás jak to např. spočítat podle příjmů rodičů, jestli bych na ten příspěvek měla taky nárok?Moc děkuji za ochotu a za vaše názory a přeji pěkný den.
S pozdravem Lucie M.