Stravenky za praci doma?

• (neregistrovaný)

21. 3. 2006 21:58

prosimporadte, ve smernici mame, ze stravka nalezi, odpracuje li zamestnanec alespon 6h z 8h.Je tim take mysleno, ze pracuje v kancelari. to ze pracuje doma,je sice moznost nekdy zustat a pracovat z domu, ale nema narok na stravku a nebo to nekteri poskytuji i v tomto pripade? to bych mu pak mohla dat stravku i za sobotu a nedeli pokud pracuje a to treba o vikendu pracuje proto, ze jeden den si udelal kratsi, tak abyto stihnul.
    co myslite?
    dik

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 3. 2006 7:36

k. (neregistrovaný)

Re: stravenky za praci doma?
      při výpočtu nároku vycházíme z normy pracovních dní na měsíc .. tzn. např. pro duben 19 dní + 1 svátek (za ten ovšem stravenka nenáleží). Máme však pravidelnou prac. dobu po-pá 8 hod.

Tzn. půjdu-li v sobotu do práce (tj. navíc, přesčas, stravenka mi nenáleží).
      Pokud by váš zaměstnanec chodil od pondělí do pátku jen na 6 hodin a zbytek dodělával v sobotu a v neděli, protože nestíhá ... stravenka mu nenáleží už vůbec :)

• 22. 3. 2006 7:38

k. (neregistrovaný)

Ještě pokud by pracoval z domova ... např. má pracovní dobu po-pá 8 hodin, z čehož po-st je kanceláři a čt-pá pracuje z domova tak by mu stravenka náležela (ale podle toho jak popisujete jedná se o trochu jinou situaci)

• 22. 3. 2006 8:03

jana (neregistrovaný)

No ale zamtel ma umoznit stravovani napracovisti, to zepracuje z domu, je jeho benefit a navic ve smlouve ma cely tyden kancelar, takze zadne stravky za doma.- podle me.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).