Re: pro páju!!!
V tomto případě bych to viděl průchodné podle § 30 odst.3 písm.c) ZP:
ustanovení o zákazu řetězení se nevztahuje na případy...kdy dochází ke sjednání PP na dobu určitou
c) z vážných provozních důvodů zaměstnavatele NEBO Z DŮVODŮ SPOČÍVAJÍCÍCH VE ZVLÁŠTNÍ POVAZE PRÁCE, kterou má zaměstnanec vykonávat.
Zaměstnavatel musí důvody vymezit v pís.dohodě s odbor.orgánem nebo může nahradit písemným vymezením zaměstnavatele, když odbiory nepůsobí.
Rozhodně obsazení topiče pouize na topnou sezonu lze takto hodnotit, takže se toho nebojte. Problémy tento § přináší hlavně tam, kde se dodatkem prodlužují stávající pr.smlouvy na dobu určitou, kolem toho se vede celá polemika.
Jsem zvědav na reakce ostatních diskutérů, to zas bude mazec.
Tomu nerozumím, ona má pr.smlouvu jako vychovatelka a jakou další smlouvu na výuku???
>>>ProsímVás- jakou má smlouvu na vychovatelku a jakou
>>>na
>>>výuky? Zatím jste na to neodpověděla!
>>Na vychovatelku má smlouvu na dobu neurčitou a na
>>výuky smlouvu na dobu určitou každý rok obnovovanou
>Vyhovatelka - úvazek 0,8 a učitelka úvazek 0,2
Takže snad má na 0,8 úvazku pr.smlouvu na HPP-zkrácený
a na výuku vedlejší PP, ne? VPP se ustanovení o řetězení netýká, takže pokud jsem správně pochopil, tak může dále na HPP zkrácený úvazek pracovat na dobu neurčitou a na vedlejší PP mlůžete vždy na potřebnou dobu uzavřít novou pr.smlouvu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 3. 2006 13:45
Děkuji za reakce na řetězení smluv.
Ale jedná se mi o to :
topič na mateřské škole - smlouva na dobu určitou od října do dubna násl.roku.Jak správně uzavírat smlouvy? Mohu tedy pořád s tím stejným zaměstnancem uzavírat smlouvu,nebo si musím najímat pořád někoho jiného,abych neřetězila smlouvy víc,jak dva roky?
Abych učinila zákonu zadost a nebyla napadnutelná .
Jinak děkuji všem za reakce.