Re: Roční zúčtování
Ne, sám si podat musí,pokud to nestihl podepsat u zaměstnavatele do 15.2. anebo měl víc příjmů. Úroky s tim nemají nic společného co se týče podání (není to přeci příjem)......No ale tak pokud vaše mzdovka ještě roční zúčtování nedělala, zkusila bych se s ní domluvit, že byste to to podepsal "jakože" toho 15.2.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 3. 2006 13:51
Jsem zaměstnancem (v roce 2005 jsem měl dvě zaměstnání: jedno od ledna do června, a potom druhé od 1.12.05 ... stále trvá) mám následující odpočty - na těžce zdravotně postiženou manželku, životní pojištění a úroky z úvěru. Může mi zaměstnavatel provést zúčtování nebo si musím podat sám přiznání? Za jakých podmínek všeobecně lze provést roční zúčtování a co je třeba doložit např. k těžce zdr. postižené manželce, k úrokům z úvěru, k životnímu pojištění? Můžu si u manželky uplatnit i dalši slevy, např. že nevydělává ... Prosím o pomoc.