Re: NEDOSTALA JSEM JESTE NEMOCENSKOU
Pokud pracujete v male organizaci, tak nemocenskou vyplati socialka - zavolejte si tam, mozna maji jen moc prace, tak se vyplaty pozdrzely nebo zamestnavatel poslal pozde neschopenku a listek na penize .... nebo jim tam neco chybi (nebo maji spatne udaje, napr. adresa pro vyplaceni).....
Jo a pro priste si prosim vypnete CapsLock - dost spatne se to cte ;-)
Re: NEDOSTALA JSEM JESTE NEMOCENSKOU
Zaměstnavatel by měl "trvání o prac.neschopnosti" odevzdat/zaslat sociálce ihned po obdržení, ale může se stát, že pošle až mnohem později. To se pak zviditelní v termínu obdržení složenky-nemocenskou...MSSZ Brno má dva výplatní termíny v měsíci. Doklady, které jsou na MSSZ doloženy do 8. dne v měsíci a mají všechny náležitosti jsou vyplaceny ve výplatním termínu 20. dne v měsíci.
Doklady, které jsou doloženy do 25. dne v měsíci jsou vyplaceny ve výpl. termínu 7.dne následujícího měsíce.
Snad Vám moje informace pomohou :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
23. 3. 2006 9:32
DOBRY DEN OD 10.2. JSEM NA NESCHOPENCE,LISTEK NA PENIZE JSEM ODEVZDALA ZAMESTNAVATELI KE KONCI UNORA,ALE PENIZE MI JESTE NEPRISLI.MOHL TO NEJAK POZDRZET ZAMESTNAVATEL?KAM SI MUZU ZAVOLAT, PRACUJI V MALE ORGANIZACI, KDO MI TO BUDE VYPLACET?KOMU SE MAM PRIPOMENOUT,ZE TY PONIZE FAKT POTREBUJU.
MOC VAM VSEM DEKUJI ZA KAZDOU RADU
EVA