Re: NEDOSTALA JSEM JESTE NEMOCENSKOU
Pokud pracujete v male organizaci, tak nemocenskou vyplati socialka - zavolejte si tam, mozna maji jen moc prace, tak se vyplaty pozdrzely nebo zamestnavatel poslal pozde neschopenku a listek na penize .... nebo jim tam neco chybi (nebo maji spatne udaje, napr. adresa pro vyplaceni).....
Jo a pro priste si prosim vypnete CapsLock - dost spatne se to cte ;-)
Re: NEDOSTALA JSEM JESTE NEMOCENSKOU
Zaměstnavatel by měl "trvání o prac.neschopnosti" odevzdat/zaslat sociálce ihned po obdržení, ale může se stát, že pošle až mnohem později. To se pak zviditelní v termínu obdržení složenky-nemocenskou...MSSZ Brno má dva výplatní termíny v měsíci. Doklady, které jsou na MSSZ doloženy do 8. dne v měsíci a mají všechny náležitosti jsou vyplaceny ve výplatním termínu 20. dne v měsíci.
Doklady, které jsou doloženy do 25. dne v měsíci jsou vyplaceny ve výpl. termínu 7.dne následujícího měsíce.
Snad Vám moje informace pomohou :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
23. 3. 2006 9:32
DOBRY DEN OD 10.2. JSEM NA NESCHOPENCE,LISTEK NA PENIZE JSEM ODEVZDALA ZAMESTNAVATELI KE KONCI UNORA,ALE PENIZE MI JESTE NEPRISLI.MOHL TO NEJAK POZDRZET ZAMESTNAVATEL?KAM SI MUZU ZAVOLAT, PRACUJI V MALE ORGANIZACI, KDO MI TO BUDE VYPLACET?KOMU SE MAM PRIPOMENOUT,ZE TY PONIZE FAKT POTREBUJU.
MOC VAM VSEM DEKUJI ZA KAZDOU RADU
EVA