Re: Přehledy OSSZ a VZP - ztráta
Já mám stažen formulář přímo od ossz a jde mi to. Máte zaškrtnuto, že jde o vedlejší činnost? Jinak nevím, v čem by to bylo. Co používáte za šablonu?
Re: Přehledy OSSZ a VZP - ztráta
Já taky použila formulář z ASPEKT a jde to. Máte vyplněnou přílohu č. 1 příjmy z podnikání? A v přehledu zatřženou vedlejší činnost?
Případně na www.danovapriznani.cz si ten formulář můžete stahnoua uložit v PC ještě jednou a ještě jednou to zkusit vyplnit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
23. 3. 2006 11:07
Mám FO - podnikatele. Za rok 2005 je ve ztrátě 531.000,- Kč. Podnikání má jako vedlejší činnost. Z HPP má hrubou mzdu 92.382,-Kč. Jako spolupracující osobu má manželku na kterou rozděluje 30%. Ona má z HPP 92.375,-. Jiné přijmy nemají. Stačí, že budou oba platit minimální daň.
Myslím si, že oba budou mít 0 přehledy na OSSZ i VZP a nebudou plati zálohy.
Ale při vyplňování šablon se mi přenese do šablony "výdaje s -" a pak mínus a mínus je plus a počítá se mi na ř. 24 (rozdíl mezi příjmy a výdaji) 165.000,- jako kdyby měli zisk. Mám to tedy opravit na minimální částky?
Jak z toho ven?
Díky za všechny rady.