Re: Odečitatelna polozka na dite
nezrusila - jen uz to neni odpocitatelna polozka, ale sleva na dani, popr. danovy bonus;
na jedno dite mate narok na 6000/rok slevu na dani, tzn. ze se odecita tech 6000 az z vypoctene dane.... podminkou pro uplatneni slevy na dani je prijem vetsi nez 6ti nasobek minimal. mzdy, tj. cca 42000,-;
sleva na dani se vypisuje v DP na str. 3
Aha dekuji mockrat za info. Uz jsem na internetu k tomu taky neco nasel, jen mi neni presne jasne, jak funguje ten bonus, v pripade ze jsem jako "matka samozivitelka"? Sice jsem nasel podminky pro jeho ziskani, ale uz mi neni ajsne, jak si o nej zazadat, priapdne jak jej uplatnit.. dekuji
pokud vam vysel narok na dan. bonus, tzn. danova povinnost byla mensi nez 6000, tak ten rozdil (bonus) je preplatek a FU vam ho vrati stejne jako normalni preplatek - zada se o nej na str. 4 DP
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 3. 2006 13:28
Dobry den,
dostal jsem se prave k vyplnovani danoveho priznani a oproti minulym letum se zda se nejak vytratila polozka odecitatelna polozka na dite, jak se to tedy resi? Doufam ze to nase skvela vlada nezrusila... dekuji moc za info/radu