Re: Podání přehledů
Přehled na OSSZ do 30 dnů od podání DP a přehled na ZP do 8 dnů od podání DP. Platby splatné ke dni podání přehledů.
Re: Podání přehledů
jo, to byl asi muj vcerejsi prispevek - zkopirovala jsem to z www.cssz.cz..... taky se mi to zda divne, ale tam by to meli mit spravne, ne?
http://www.cssz.cz/osvc/prehled/prehled_osvc.asp#03
Termíny podání
Přehled za rok 2005 podává OSVČ nejpozději do 2. května 2006, a to vždy, pokud její daňové přiznání nezpracovává daňový poradce. Pokud však daňové přiznání zpracovává daňový poradce a OSVČ tuto skutečnost doloží nejpozději do 2. května 2006 u příslušné Okresní správy sociálního zabezpečení či Pražské správy sociálního zabezpečení, posunuje se termín podání přehledu na 31. července 2006.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 3. 2006 8:34
Dobrý den, prosím o radu do kdy musí být podány a zaplaceny přehledy na OSSZ a ZP ze OSVČ? Prosím vyšla mi docela velká částka a asi bych to nezvládl zaplatit do konce března.
Přede díky za odpověď