Re: silniční daň -nikdo nevíte ???
>Jsme sdružení 2 FO, dosud jsme zajišťovali vše svými
>soukromými auty. Oba jsme přihlášeni k SD. Teď jsme si
>vzali na leasing VW Multivan.
>Sdružení funguje pod mým jménem, protože vedu účto. U
>mě je to jasné - přihlášena zůstanu, za 1. Q zaplatím
>za své i služební, pak už jen za služební. Ale nevím,
>jestli se má můj kolega od 2. Q odhlásit, udělat
>přiznání SD za 1. Q a víc nic, nebo to mám nechat, zaplatit
>za 1. Q a pak už neplatit a na konci roku udělat
>přiznání SD s tím, že tam do konce roku budou nuly ?
>Děkuji za rady.
Re: silniční daň -nikdo nevíte ???
1)vy zůstanete přihlášena, zaplatíte za své soukromé auto a za služební. Jestliže budete jezdit jenom služebním budete platit jenom za služební.
Váš kolega - jestliže už nebude jezdit soukromým autem, tak ať se odhlásí už teď, aby neplatil případné penále a na konci roku udělá přiznání k SD za rok 2006, kde bude uveden pouze 1.Q.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 3. 2006 8:58
Jsme sdružení 2 FO, dosud jsme zajišťovali vše svými soukromými auty. Oba jsme přihlášeni k SD. Teď jsme si vzali na leasing VW Multivan.
Sdružení funguje pod mým jménem, protože vedu účto. U mě je to jasné - přihlášena zůstanu, za 1. Q zaplatím za své i služební, pak už jen za služební. Ale nevím, jestli se má můj kolega od 2. Q odhlásit, udělat přiznání SD za 1. Q a víc nic, nebo to mám nechat, zaplatit za 1. Q a pak už neplatit a na konci roku udělat přiznání SD s tím, že tam do konce roku budou nuly ?
Děkuji za rady.