>>Dobrý den, prosím o radu ohledně zaregistrování >>ochranné známky. Našla jsem si na stránkách UPV dost >>informací, ale prosila bych Vaše "názory z praxe". Je >>nutná >>rešerže, pokud jsem nikde v seznamu známek ani jinde >>na >>internetu nenašla nic, co by bylo zaregistrované nebo >>podobné známce, kterou si chceme zaregistrovat? A >>další věc. Jsme s. r.o.. Jedná se o produkt, který >>vytvořil společník. Pokud by si známku zaregistroval >>na sebe >>(jako na FO) tento společník, není dle mého názoru >>možné dát náklady spojené s registrací ochr. známky >>do >>nákladů společnosti. Jak by se tato situace nechala >>vyřešit, pokud by si tuto známku chtěl opravdu na >>sebe >>zaregistrovat? Máte prosím někdo i s takovým případem >>zkušenosti? Prosím poraďte. Předem moc díky! > >Ochrannou známku jsme si nechávali registrovat asi >před měsícem. Žádnou rešerži jsme si nenechávali, stačila >mi databáze na internetu + na informacích na úřadě >rádi ověří. Nechávali jsme na s.r.o., aby jsme mohli dát >poplatky do nákladů, kdyby si to nechal společník na >sebe, podle mého názoru do nákladů nelze (stejně jako >by nepatřili výnosy z prodeje známky společnosti :-))
Moc díky za odpověď. Prosím ještě ostatní, jestli nemají nápad, jak vyřešit tuto situaci, pokud by si společník opravdu nechal zaregistrovat známku na sebe. Šlo by to vyřešit třeba tak, že by mu společnost platila nějaké peníze (které by šli do nákladů) za používání jeho známky? Má tato situace nejaké "rozumné" řešení? Předem ještě jednou díky
28. 3. 2006 12:54
>>Dobrý den, prosím o radu ohledně zaregistrování
>>ochranné známky. Našla jsem si na stránkách UPV dost
>>informací, ale prosila bych Vaše "názory z praxe". Je
>>nutná
>>rešerže, pokud jsem nikde v seznamu známek ani jinde
>>na
>>internetu nenašla nic, co by bylo zaregistrované nebo
>>podobné známce, kterou si chceme zaregistrovat? A
>>další věc. Jsme s. r.o.. Jedná se o produkt, který
>>vytvořil společník. Pokud by si známku zaregistroval
>>na sebe
>>(jako na FO) tento společník, není dle mého názoru
>>možné dát náklady spojené s registrací ochr. známky
>>do
>>nákladů společnosti. Jak by se tato situace nechala
>>vyřešit, pokud by si tuto známku chtěl opravdu na
>>sebe
>>zaregistrovat? Máte prosím někdo i s takovým případem
>>zkušenosti? Prosím poraďte. Předem moc díky!
>
>Ochrannou známku jsme si nechávali registrovat asi
>před měsícem. Žádnou rešerži jsme si nenechávali, stačila
>mi databáze na internetu + na informacích na úřadě
>rádi ověří. Nechávali jsme na s.r.o., aby jsme mohli dát
>poplatky do nákladů, kdyby si to nechal společník na
>sebe, podle mého názoru do nákladů nelze (stejně jako
>by nepatřili výnosy z prodeje známky společnosti :-))
Moc díky za odpověď. Prosím ještě ostatní, jestli nemají nápad, jak vyřešit tuto situaci, pokud by si společník opravdu nechal zaregistrovat známku na sebe. Šlo by to vyřešit třeba tak, že by mu společnost platila nějaké peníze (které by šli do nákladů) za používání jeho známky? Má tato situace nejaké "rozumné" řešení? Předem ještě jednou díky