Re: Přehled pro sociálku
Pokud nemám jiné stránky než vy, tak tady v těch šablonách je ve wordu pouze přehled za rok 2004. A myslím si, že letos je ten přehled opravdu jiný... navíc jsem zjistila, že stejně PDF neupravím (nemohu zde zveřejněný formulář vyplnit na PC) protože mám pouze Acrobat Reader... :(
jděte na stránku www.cssz.cz, tam najdete návod i prográmek na vyplnění Přehledu a jeho převod do pdf
Dobrý den, najeďte si na http://www.cssz.cz/osvc/prehled/prehled_osvc.asp stáhněte si program 602XML filler, nainstalujte ho, pak si stáhněte elektronický formulář (hned pod programem) a vyplňte ho, ono Vám to ty řádky včetně 26. spočítá samo :-) Já to tak taky letos dělala, je to skvělé
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 3. 2006 15:46
Dobrý den, prosím vás, nevíte někdo, kde se dá stáhnout (nebo jen nahlédnout) návod na vyplnění Přehledu o příjmech a výdajích OSVČ??? Stáhla jsem si formulář, ale od řádku 26 jsem v koncích a návod nemám :(((
Moc díky