Re: Uctování v Pohode
Dobrý večer. Pokud navádíte nové účetnictví, tak v Pohodě nastavte počáteční stavy na liště Účetnictví/Počáteční stavy/Počáteční stavy účtů. Při uzavření prvního roku účtování se pak do dalšího roku navedou počáteční stavy a najdete je v uvedené liště všechny včetně účtů převodových.
O kurzové ztrátě účtuji v interních dokladech. Zdenka
Moc dekuji za vasi odpoved. Jen jsem se jeste chtela zeptat, zda-li v internich dokladech uctujete o vsech kurzových rozdilech (i o kurzovych rozdilech pri prevodech uctu ci pokladny). Ja jsem to uctovala primo do pokladny nebo do banky, je to spatne? U pocatecnich stavu mi jde o to, ze potrebuji rozpustit ucty jako napr. 38400. Uctuji proti 602000, jen si nejsem jista, zda-li v internich dokladech. Nic jineho me nenapadlo:-).Diky
Moc dekuji za vasi odpoved. Jen jsem se jeste chtela zeptat, zda-li v internich dokladech uctujete o vsech kurzových rozdilech (i o kurzovych rozdilech pri prevodech uctu ci pokladny). Ja jsem to uctovala primo do pokladny nebo do banky, je to spatne? U pocatecnich stavu mi jde o to, ze potrebuji rozpustit ucty jako napr. 38400. Uctuji proti 602000, jen si nejsem jista, zda-li v internich dokladech. Nic jineho me nenapadlo:-).Diky
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 3. 2006 23:16
Dobry den, muze mi prosim poradit nekdo uctujici v Pohode?
Kde mam zuctovat pocatecni stavy uctu? Napriklad prevedeni PS 381 na 518? Je to v interních dokladech? A kde mohu uctovat o kurzove ztrate 563/311? Take v internich dokladech?
Dekuji moc