Re: Prosím o radu-zaměstnanec-srážky za
Já bych podala přiznání FO typ A (zaškrkla bych "dodatečné")platné pro rok 2003 a pro rok 2004 s tím, že Vám musí mzdovka dát potvrzení o provedení ročního zúčtování za tyto roky.
Do zaplacených záloh si dáte to, co jste běžně platila a ještě to, co Vám vrátili v případném ročním zúčtování. Pokud mzdovka roční zúčtování neprovedla, tak Vám vydá jen potvrzení o příjmech a sražených zálohách na pojistné a daň a Vy si opět vyplníte přiznání typu A, ale zaškrnete "řádné") - není moc těžké vyplnit, staré formuláře možná ještě stáhnete i na internetu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
30. 3. 2006 10:06
Prosím o radu zjistila jsem,že ačkoliv jsem do práce dávala potvrzení,že mi dcera studuje,za rok 2003+2004 mi vůbec nedávali za ni odpočty,dá se to zpětně ještě opravit??? Prosím poradte mi! V práci se mi omluvili,ale že si to mám zařídit sama :( Já se z toho asi zblázním!
Prosím všechny o radu,jak postupovat a zda se to dá opravit :(