Re: Prosím o radu-zaměstnanec-srážky za
Já bych podala přiznání FO typ A (zaškrkla bych "dodatečné")platné pro rok 2003 a pro rok 2004 s tím, že Vám musí mzdovka dát potvrzení o provedení ročního zúčtování za tyto roky.
Do zaplacených záloh si dáte to, co jste běžně platila a ještě to, co Vám vrátili v případném ročním zúčtování. Pokud mzdovka roční zúčtování neprovedla, tak Vám vydá jen potvrzení o příjmech a sražených zálohách na pojistné a daň a Vy si opět vyplníte přiznání typu A, ale zaškrnete "řádné") - není moc těžké vyplnit, staré formuláře možná ještě stáhnete i na internetu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2006 10:06
Prosím o radu zjistila jsem,že ačkoliv jsem do práce dávala potvrzení,že mi dcera studuje,za rok 2003+2004 mi vůbec nedávali za ni odpočty,dá se to zpětně ještě opravit??? Prosím poradte mi! V práci se mi omluvili,ale že si to mám zařídit sama :( Já se z toho asi zblázním!
Prosím všechny o radu,jak postupovat a zda se to dá opravit :(