Re: Šablona - přehled OSVČ na sociálku
Já jsem si to stáhla také i včetně software 602XML Filler a jde mi to tisknout bez problémů.
Pokud máte stažen ten 602XML , tak si stáhněte šablonu tady na bussines v sekci šablony. Jsou tam dvě verze, jedna PDF a ta druhá se otevírá pomocí právě tohoto 602XML.
Re: Šablona - přehled OSVČ na sociálku
Pokud máte ten 602XMl (aby se vám to otevřelo), tak bych vám mohla zkusit poslat tu moji šablonu na e-mail. jinak to bude chyby v tiskárně a nastavení
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2006 16:39
Stáhla jsem si elektronický formulář Přehled o příjmech a výdajích OSVČ na sociálku přímo ze stránek www.cssz.cz včetně jejich software pro vyplnění. Nemám ale elektronický podpis, nemůžu tedy poslat formulář mailem. Ráda bych ho vytiskla, ale druhá strana se mi rozpadla na dvě, celkem má tedy tři strany. Co s tím? Neví někdo o nějaké lepší šabloně. V nastavení formuláře a tiskárny s tím nikde nejde pohnout.