Re: Lidi, já to snad stačila, co vy?
Zdravím Vás, Jano F. i ostatní nešťastníky! Já už mám taky hotovo :-) Přesněji řečeno - buď hotovo nebo odloženo. Skončila jsem už včera, teď jen dodělávám resty... a že jich je :-( Ten nadační fond naštěstí nemá příjmy, kvůli nimž by musel podávat DPPO, takže na uzávěrku 2005 mám čas do června. Ale nudit se nebudu, hned v pondělí 3/4 mě čeká zahájení velké kontroly na DPFO 2002 u velkého sdružení (jak dlouho se to potáhne, netuším), 6/4 kontrola na sociálce na jinou firmu... Odpočinek mi tedy nehrozí :-/
Mějte se všichni hezky, hodně síly, pevné nervy - a žádnou vodu v domě!
xxxxxxxxxxx
Tak já tak akorát vyndat buchty z trouby, a dodělat toho posledního březnového kamaráda. Jo, to jsem se pořád natřásala, jak ho vyhodím - a tůdle, pak jsem se utěšovala, že s ním přijde jaro, ale to zase bylo tak razantní, že nám porazilo ploty,přerylo kurt i zahradu, natahalo bláto do sklepa, ...no idylka.... ale hlavně, že se máme rádi....takže, kdo můžete, odpočívejte, relaxujte, mějte se fajn ...
Já poprvé za 13 let odevzdala 2 poslední DP "už" 30.3. Ovšem žádný relax. Jeden klient, neplátce DPH (a nevznikne mu povinnost registrace) - z DP při 2 mil. příjmech je patrné, že se na něho FÚ zaměří - má hrůzu, že by u něho měli provést šetření a já tu nebudu (cestuju totiž za 14 dnů na měsíc mimo ČR). Dodala jsem si tedy odvahy a ač není úřední den, poprosila jeho daňařku, která mě velmi mile přijala a po vysvětlení situace doporučila ať zítra dodám vysvětlující dopis s odkazy na přísl. §§ a bude to považováno, jako by šetření bylo provedeno (potvrdila mi, že by si ho určitě všimli - navíc má vratku daně). Nicméně teď sedím a smolím a smolím .......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
30. 3. 2006 19:51
Ufff, právě jsem dotiskla poslední Dp, to je pocit :-)))))))))))))) Jdu spát :-))))))))))))))))) Jsem poslední, nebo ještě někdo děláte? Co ten nadační fond, Evo M., zvládla jste to? J.F.