Re: Hygienické předpisy-výdej obědů
:-))))))
Dost dobrá představa - vidět kuchaře v restauraci jak vaří v rukavicích :-))))))))
Anonymní, je vidět že sám nevaříte. Neb kdyby jste vařil a hnusilo by se Vám to co píšete nosil by jste si vlastnoručně vyrobené papání z domova, které by jste si třeba mohl uvařit i v rukavicích.
No ona nebyla řeč o vaření v rukavicích.
Jasně, že nebyla.
Ale pokud se celou dobu vaření může potravim dotýkat, tak proč by nemohl při vydávání?
Při vydávání na něj alespoň vidíte, ale kdo ví co dělá při vaření :-)
Pokud nemám důvěru k tomu co mi někdo dá na talíř, tak to nejím.
to mate pravdu, ja si sve sebevedomi zvedat nemusim, pac to nemam za potrebi.... ale nechapu vasi argumentaci: dotaz byl na to, zda kucharky musi mit rukavice pri nandavani obedu a vy hned spustite - tak tam nechodte, kdyz se vam to nelibi.... tak kde to jsme?????
Vážená, nehovořila jsem o kuchařích, ale o výdeji oběda. Jistě, že doma vařím nebo vy žijete ze vzduchu? Moje rodina a já ne. Špatně jste se vyspala a nebo nemáte dodělané DP, že tak ryjete a nemáte konkrétní odpověď? Až vám vaše dítě v podobné školní jídelně chytne salmonelu, tak se nedivte. Jinak vám velice děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 3. 2006 22:17
Prosím, nevíte kde hledat? U nás ve školní jídelně vydávají obědy rukama bez rukavic, kdy si je ještě utírají do hadry, s kterou čistí jídlonosič. Když si představíte, že vám na rizoto dá takto špinavou rukou strouhaný sýr, tak je vám zle už od pohledu. Rukavice měly pouze jednou, když byla na kontrole hygiena. Děkuji