Re: Kdepak všichni jste?
***Já jsem to odevzdala už v úterý. Kolem 13. hod bylo na všech úřadech jak vymeteno. Navíc na FÚ měli zavřenou ten den pokladnu, tak se tam ani nikdo nehrnul***
Kde všichni jsme?
* buď doděláváme poslední opozdilce a nemáme čas sem nakukovat
* nebo jsme na poštách / na berňácích
* nebo jsme odpadli únavou a odpočíváme
U mně je to od každého trochu - mám hotovo, za chvíli jedu na poštu s kupou přiznání a pak odpadnu... tedy jestli mi to rodina dovolí. No a teď mám siestu s kafem... samozřejmě že u PC a u BC :-))
To je dobrá práce, na něco čekat, do půlnoci času dost (nebo kdy u vás zavírá pošta :-)
Já si vykládám karty, počítám peníze :-))), manželovy nevyžehlené košile :-((( a čekám na telefonu na bezradné klienty, kteří se budou po desáté ptát, co kam mají zanést - letos poprvé jsem to všem prostě dala a nikam nechodím. J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
31. 3. 2006 8:46
Tak mám pocit, že všichni stojí fronty na úřadech. Je dneska nějak málo příspěvků :-))