Re: Neuznané srážky za dítě???-POMOC!!!!
Nebo řádně? já totiž ještě nepodávala,vyúčtování mi dělal zaměstnavatel, nemám tedy použít řádně?? stalo se mi toto i v r.03,ale na ten nemůžu najít formulář :( tady je max.04... :( A dnes bych to poslala poštou, FU se mi stejně asi ozve? Nebo myslíte, že to bez problému zaplati?
no tak to netusim - oni asi budou mit pochybnosti a budou chtit nejake zduvodneni .... dodatecne musite dat, jelikoz je po terminu radneho priznani; zkuste zavolat na FU, jestli tam ty formulare jeste nemaji
Pozdě,už jsem tam volala :) Přímo správkyni,mám mít formuláře z těch let a protože jsem já osobně nepodávala přiznání mám použít řádné... nemusím to poslat dnes,protože už je stejně po termínu,pak to mám poslat s průvodním dopisem na její jméno aby hned věděla o co jde.
Byla moc příjemná, je pěkné mluvit s příjemným a hodným hlasem z FU :)
Že jo :) Ta paní byla vážně moc příjemná.Navíc říkám, že mám ještě živ.+penzij.připojišt.,ale že to mi firma doúčtovala, a že bych tedy počítala jen s tím dítětem. A ona,ne sežente si podklady od pojištoven a spočtěte to s tím, at se neokrádáte! :) Nepatří tohle spíše do těch Kladných Perliček??? :)))
i kdyby tam nevolala, nevrátili by to. a paní by ho určitě ani jako dodatečné nevyplnila - ono to totiž nejde. to se podává na rozdíl oproti řádnému, a řádné nebylo žádné. přiznání je buď řádné, opravné (další podané v termínu) nebo dodatečné (zjistí-li se změna oproti dříve podanému). takže dokud se může podat (nemyslím termín pro DP ale vyměření) a nebylo žádné před ním,je vždy řádné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 3. 2006 9:53
Zdravím Vás, v roce 04 mi firma nedala do zůčtování odpočet na dítě, chtěla bych si podat přiznání a doúčtovat to.Ale z té firmy mi dali potvrzení o příjmech a napsali mi tam poznámku: že jsem nepřinesla potvzení o studiu dítětě, i když to není pravda...
Nebude v tom ale problém? Mužu přiznání za rok 04 podat? a doúčtovat to?