Re: Neuznané srážky za dítě???-POMOC!!!!
Nebo řádně? já totiž ještě nepodávala,vyúčtování mi dělal zaměstnavatel, nemám tedy použít řádně?? stalo se mi toto i v r.03,ale na ten nemůžu najít formulář :( tady je max.04... :( A dnes bych to poslala poštou, FU se mi stejně asi ozve? Nebo myslíte, že to bez problému zaplati?
no tak to netusim - oni asi budou mit pochybnosti a budou chtit nejake zduvodneni .... dodatecne musite dat, jelikoz je po terminu radneho priznani; zkuste zavolat na FU, jestli tam ty formulare jeste nemaji
Pozdě,už jsem tam volala :) Přímo správkyni,mám mít formuláře z těch let a protože jsem já osobně nepodávala přiznání mám použít řádné... nemusím to poslat dnes,protože už je stejně po termínu,pak to mám poslat s průvodním dopisem na její jméno aby hned věděla o co jde.
Byla moc příjemná, je pěkné mluvit s příjemným a hodným hlasem z FU :)
Že jo :) Ta paní byla vážně moc příjemná.Navíc říkám, že mám ještě živ.+penzij.připojišt.,ale že to mi firma doúčtovala, a že bych tedy počítala jen s tím dítětem. A ona,ne sežente si podklady od pojištoven a spočtěte to s tím, at se neokrádáte! :) Nepatří tohle spíše do těch Kladných Perliček??? :)))
i kdyby tam nevolala, nevrátili by to. a paní by ho určitě ani jako dodatečné nevyplnila - ono to totiž nejde. to se podává na rozdíl oproti řádnému, a řádné nebylo žádné. přiznání je buď řádné, opravné (další podané v termínu) nebo dodatečné (zjistí-li se změna oproti dříve podanému). takže dokud se může podat (nemyslím termín pro DP ale vyměření) a nebylo žádné před ním,je vždy řádné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
31. 3. 2006 9:53
Zdravím Vás, v roce 04 mi firma nedala do zůčtování odpočet na dítě, chtěla bych si podat přiznání a doúčtovat to.Ale z té firmy mi dali potvrzení o příjmech a napsali mi tam poznámku: že jsem nepřinesla potvzení o studiu dítětě, i když to není pravda...
Nebude v tom ale problém? Mužu přiznání za rok 04 podat? a doúčtovat to?