ale ale.... ;)
>>>To by mi fakt mrzelo, už se dlouho neozvala.
>>
>>Nechte ji aspoň naobědvat :-) Neobedvam, kourim ;-)
>>PS: Paní Ilono, díky za Vaše odpovědi!!! Moc mi
>>pomáhají...
>
>Tak to bylo myšleno. Obdivuji, že se najde někdo, kdo
>má tolik trpělivosti s námi-tápajícími, bez toho, že
>by mu z toho plynul nějaký užitek. Klobouk dolů.
neblaznete!!! Takove chvaly, vzdyt zpychnu...;)
Ja to delam rada a kdyz muzu, pomuzu - hlavne se tim porad ucim, cca pred pul rokem jsem vedela jen 1/3 toho, co dnes, ale je videt, ze nejakym intenzivnejsim studiem se to da dohnat :-))
A samozrejme i diky lidem ochotnym pomoci... tak proc nepredat zkusenosti dal....
Nicmene, taky vzdycky nemam pravdu, tak pozor na me ;-)))
Ne, nikdo mne nenastval ..... jedine, co me nastavalo, bylo rano auto, ktere vypovedelo poslusnost - bohuzel v puli cesty..... :-//////
Re: ale ale.... ;)
diky za tip - to jsem opravdu nevedela (ja ho zaparkovala a dojela sockou :), auto je pojizdne, ale asi se neco povolilo dole neb ma ted zvuk jako traktor ;-))) a to mi v pondeli svarovali praskly vyfuk (to jsem predtim zase mela zvuk jako poradne natunningovane auto), tak to asi bude tim (panove nekde udelali chybu :-)
Kdyz to jinak nepujde, tak vyuziji.
-výlohy silniční služby,
-výlohy na naložení vozidla na jeřáb,
-náklady na opravu vozidla v místě ,
-náklady na odtah vozidla
celkem 1500kč
ubytování v nouzi při poruše,nehodě nebo odcizení vozidla
1000 kč na osobu /den po dobu dvou nocí
je třeba prostudovat jednotlivé pojišťovny tohle nabízí Allianz poj.
tak se nedejte***
ja mam CPP a samozrejme mi to nedalo a zacala jsem smejdit na jejich strankach - v te asistencni sluzbe toho maji zahrnuto dost (partnery jsou AXA asistent, GLOBAL asistent), ale maji tam napsano, ze rozsah sluzeb zavisi na vyuzivanem produktu .... tak abych se pak nedivila...
Re: takže volejte 1220
diky pani Jano, nakonec nebylo treba zatahovat do toho CPP (na strankach jsem si precetla, ze "rozsah poskytovanych sluzeb se vaze na program, ktery je s CPP sjednan", coz ve me vyvolalo silnou neduveru - to jsou asi ty 2000 za odtah :-/////
Nakonec jsem se tim jeste doplouzila (za sileneho revu) ke znamemu do garazi, kde mi to jeho zamestnanci ochotne svarili :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
31. 3. 2006 13:25
To by mi fakt mrzelo, už se dlouho neozvala.