ale ale.... ;)
>>>To by mi fakt mrzelo, už se dlouho neozvala.
>>
>>Nechte ji aspoň naobědvat :-) Neobedvam, kourim ;-)
>>PS: Paní Ilono, díky za Vaše odpovědi!!! Moc mi
>>pomáhají...
>
>Tak to bylo myšleno. Obdivuji, že se najde někdo, kdo
>má tolik trpělivosti s námi-tápajícími, bez toho, že
>by mu z toho plynul nějaký užitek. Klobouk dolů.
neblaznete!!! Takove chvaly, vzdyt zpychnu...;)
Ja to delam rada a kdyz muzu, pomuzu - hlavne se tim porad ucim, cca pred pul rokem jsem vedela jen 1/3 toho, co dnes, ale je videt, ze nejakym intenzivnejsim studiem se to da dohnat :-))
A samozrejme i diky lidem ochotnym pomoci... tak proc nepredat zkusenosti dal....
Nicmene, taky vzdycky nemam pravdu, tak pozor na me ;-)))
Ne, nikdo mne nenastval ..... jedine, co me nastavalo, bylo rano auto, ktere vypovedelo poslusnost - bohuzel v puli cesty..... :-//////
Re: ale ale.... ;)
diky za tip - to jsem opravdu nevedela (ja ho zaparkovala a dojela sockou :), auto je pojizdne, ale asi se neco povolilo dole neb ma ted zvuk jako traktor ;-))) a to mi v pondeli svarovali praskly vyfuk (to jsem predtim zase mela zvuk jako poradne natunningovane auto), tak to asi bude tim (panove nekde udelali chybu :-)
Kdyz to jinak nepujde, tak vyuziji.
-výlohy silniční služby,
-výlohy na naložení vozidla na jeřáb,
-náklady na opravu vozidla v místě ,
-náklady na odtah vozidla
celkem 1500kč
ubytování v nouzi při poruše,nehodě nebo odcizení vozidla
1000 kč na osobu /den po dobu dvou nocí
je třeba prostudovat jednotlivé pojišťovny tohle nabízí Allianz poj.
tak se nedejte***
ja mam CPP a samozrejme mi to nedalo a zacala jsem smejdit na jejich strankach - v te asistencni sluzbe toho maji zahrnuto dost (partnery jsou AXA asistent, GLOBAL asistent), ale maji tam napsano, ze rozsah sluzeb zavisi na vyuzivanem produktu .... tak abych se pak nedivila...
Re: takže volejte 1220
diky pani Jano, nakonec nebylo treba zatahovat do toho CPP (na strankach jsem si precetla, ze "rozsah poskytovanych sluzeb se vaze na program, ktery je s CPP sjednan", coz ve me vyvolalo silnou neduveru - to jsou asi ty 2000 za odtah :-/////
Nakonec jsem se tim jeste doplouzila (za sileneho revu) ke znamemu do garazi, kde mi to jeho zamestnanci ochotne svarili :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
31. 3. 2006 13:25
To by mi fakt mrzelo, už se dlouho neozvala.