Re: Dohoda o provedení práce
a co děláte jinak jste osvč?
pokud jste měla v měsíci jen 3tis můžete být na úp a vydělat si poloviny min.mzdy a nemnusíte podát žádné přiznání.
jinak vám ta firma měla potvrzení dát pokud vám nedělala vzrovnání jako poslední zaměstnavatel ,ale je to celé nějaké zvláštní ........
Re: Dohoda o provedení práce
tak žádný úp ,ale potvrzení vám dát musí a budou ho po vás chtít i na fú jako přílohu k DP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
1. 4. 2006 14:07
V loňském roce jsem měla několikrát u jedné firmy DPP,příjem byl maximálně 3000,- v jednom měsíci a protože jsem neměla jiné zaměstnání podepsala jsem prohlášení, základ daně mi byl snížen o nezdan.částku a tedy nebyla odvedena žádná daň.Zaěstnavatel mi nedal potvrzení o zdan.příjmech,prý že to není potřeba,když nebyla odvedena daň.Je tento postup správný a jakým způsobem doložím FU příjmy,když jsem je uvedla v daňovém přiznání.
Děkuji za odpověď,