Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
1. 4. 2006 16:37
měla jsem v roce 2001 klientku .byla zaměstnaná ve škole a měla na sebe hospodu ta byla ve ztrátě a po půl roce to vzdali,
udělalo se přiznání a na něm byl přeplatek daně 90kč a požádala o vrácení.
pak klid a na konci 2005 kontrola Fú,účto v pohodě ,ale nemáte paní zaplacenou daň !!!!!!
přišla za mnou co má dělat ,tak jsem jí poslala znova na fú s tím ,že žádnou daň platit neměla mají to na zkontrolovaném přiznání
"ne vy nám dlužíte 6840kč" nechápala jsem a četla několikrát zápis s výměrem
až mi to došlo
a teď se lidi držte -- vrátili jí celou zaplacenou daň zaměstnavatelem
/ v té době měla na účtě vyrovnání po rozvodu a opravdu to nezaregistrovala navíc na účet nepodnikatelský/
tzn. že od 2001 nikomu nechybělo ,že nemá zaplaceno
a už vůbec nechápu jak mohl Fú poslat na její účet něco co nikdy nezaplatila to za ní platil zaměstnavatel.nebýt té náhodné kontroly tak se na to nikdy nepřišlo.
zaplatila to a teď čeká co za penále jí vyměří ,to jsem jí ale hned řekla ať s tím jde hned za vedoucí kontrolního ,protože to není její chyba.
s tímhle jsem se teda ještě nesetkala