Re: zneuziti ditete
Navštivte Policii ČR Službu kriminální policie a vyšetřování, případně Okresní státní zastupitelství a podejte trestní oznámení pro podezření ze spáchání tr.činu pohl.zneužívání podle § 242 tr.zákona.
no prave - oni o tom vsude pisou, delaji se rozbory, ankety apod. ale vzdycky v dobe, kdy o tom zakonu hlasuje snemovna - kdyz pak zakon neprojde, tak se o tom ani nezmini (nebo v lepsim pridade napisi pidiclanecek..)
Jinak ten prispevek mi pripada trochu pofiderni ... (nechci to zlehcovat, ale pripada mi to, ze pise hrzeny pritel...:-/
mě taky. takže, pokud je to zhrzený přítel: starej se chlapče o svý, tímto ji nezískáš.
jestli rodiče: vše záleží na výchově, a ne na zákonech.
ať to píše kdokoliv: pokud se nejedná o zneužití v pravém slova smyslu, ublížíte jí i jemu. a bude vás možná nenávidět.
i za tu cenu chcete "spravedlnost a trest"?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 4. 2006 14:47
co mam delat kdyz chci zjistit neco o tom kdyz chci podat trestni oznameni na kluka kteremu je 19 a te holce 14 spali spolu chtel bych to oznamit co mam delat